HAKKIMIZDA

Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı; Celal Bayar Üniversitesi’nin misyon ve vizyonuna bağlı kalarak tüm öğrencilerimize kaliteli, hızlı ve eşit hizmet vermekte;  akademik birimlerimize ilgili kanun, yönetmelik, yönerge ve uygulama esasları açısından rehberlik etmekte; Üniversitemize bağlı fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu ve enstitülerde eğitim-öğretim anlamında her türlü koordinasyon görevini yürütmektedir.

MİSYON

Çağın gerektirdiği bilgi ve teknik donanıma sahip, uzman personeliyle, hukukun üstünlüğüne dayalı olarak öğrenci kayıt kabulden mezuniyete kadar not, burs, harç, diploma vb. işlemleri düzenlemek, birimler arası bütünlüğü ve eşgüdümü sağlamak.

VİZYON

Paydaşları ile uyumlu bütün oluşturan, öğrencilerin kayıt kabulden mezuniyete kadar olan idari işlerde danışılan yönlendiren, düzenleyici lider bir birimdir.

ÖNEMLİ NOT:

Kayıt İşlemleri için okullarınızın bürolari ile irtibata geçmeniz gerekmektedir:
Telefon Rehberi için tıklayınız.

Celal Bayar Üniversitesi © 2014 | Güvenlik ve Gizlilik